jak już wspomniałem - mój wywód był osobisty:P - i nie miał na celu urażenie kogokolwiek.
Nie chodzi też o wyniki - gdyby rzeczywiście CS była na tyle szczęśliwym miejscem zawsze - to została by "mekka" cules z całego świata:)
Co do spragnionych dymu - zaznaczam że nigdy nie paliłem i nie palę:P - z chęcią przyjdę do Was na dobre jedzonko - ale mecze wolałbym oglądąć po prostu w miejscu - mi osobiście bardziej pasującemu do kibiców.
Ja również pozdrawiam
p.s. a mango to owoc - nie kolor - i tego sie trzymajmy:P:P:P
tak wiem - cytryna też:P:P
pozdro:)
_________________ " Jest tylko jedna piłka na boisku i zawsze jest w posiadaniu Barcelony. Jak tu z nimi grać? " Juanma Lillo
Bobo - Warka jak na razie umarła, a to z powodu że sama nie dba o klienta. Już kilka razy walimy na mecz - a tam kicha - nie ma C+....i potem sztafeta po pubach gdyńskich !
Cytrynowa przyjęła nas jako kibiców dobrze ( znosi jak na razie naszą trzodę ) i chyba pierwszy lokal który odzywa się na cules.pl.... czyli mamy kontakt
...a mój wywód to - .......wolę CS niż zaśmierdziałe puby !!!!!!!!
Panowie- Boraś, Buli, Marcin, Suntos, Kuty, Głowacz, Dako, Ned, Bobo, Mysti, i wszystkie osoby towarzyszące, merci za ten wieczór, pomijając żarciki tria Buli&Suntos&Marcin
Było wyśmienicie.
środa 17.03; g.20.45 vs. Stuttgart @CS
Riise, Boraś, E, Ladia(?), chaos(+?) Suntos, Ned(?), kuty, Glowacz, Marcin, .....
Tak btw, nie wiem czy jest sens robić spotkanie? Znając Gregoriego, jemu i tak to obojętne. Kuryl niepewny. A w 3 osoby nie ma sensu się spotykać, tym bardziej że jest kilka spotkań meczowych przed nami, w małych odstępach czasowych.
Lepiej zrobić jakiś beforek np przed LM. Spotkamy się ok 18 w CS i będzie si.
Odpalimy jakiś koncert przed meczem, czy jakąs dobrą nute zapodamy i omówimy taktyke
Co o tym myślicie? - (pytanie ofkoz kieruje tylko do osób które miały być w piątek)
-----------------------------
środa 17.03; g.20.45 vs. Stuttgart @CS
Riise, Boraś, E, Ladia(?), chaos(+?) Suntos, Ned(?), kuty, Glowacz, Marcin, .....
niedziela 21.03; g.21.00 vs. Zaragoza @CS
Boraś, .....