moje pytanie było z ciekawosci i zdziwienia,a nie pieniactwo.
pozwól ze bede drążył temat kartek, i oczekiwał od Ciebie odpowiedzi ,czepiłem (w pozytywnym znaczeniu)sie Ciebie bo prowadzisz statystyki na forum,
sprawdziłem ilosci kartek na oficjalnych stronach FCB i LFP, i sa różnice w kartkach;
1. w 5 kolejce z 26.09.09 Malaga - FCB 0-2 , na LFP kartki dostali -Abidal, Ibrahimovic,Pique , a na FCB Toure ,Ibrahimovic,Pique
2. w 9 kolejce z 31.10.09 Osasuna -FCB 1-1 na LFP kartki dostali- Chygrynskiy , Keita, Ibrahimovic, Busquets ,na FCB Chygrynskiy , Keita, Ibrahimovic
3. w 11 kolejce z 21.11.09 Atletico -FCB 1-1 na LFP kartke zobaczył Alves , a na FCB Keita.
w moich notatkach mam tak jak na oficjalnej stronie,sprawdziłem pomeczówki tych spotkan na kilku portalach polskich i hiszpanskich, i jest jak na oficjalnej FCB.
wniosek statystyki na LFP sa skopane.
co do sedna Busquets ma na koncie 4 zółte kartki,w tym dwie w jednym spotkaniu(z Realem Madryt) i już odbył za nie kare,wiec do nastepnej według mnie ma jeszcze 3 żółtka do zdobycia.może sie myle, wiec jak Ktos może wyjasnic tą sprawe kartkowa ,to bedzie fajowo i pewnie nie tylko ja bym sie ucieszył