ja sobie poprostu przypominam jaki by³ na to sza³ i jak to wygl±da³o - ja mia³em na takiej wy*ebiscie grubej podeszwie Co do obecnych to nie mam nic przeciwko, oprocz tego ¿e mi sie kojarz± z moimi
_________________ "W dzieciñstwie dobra wró¿ka obieca³a m³odemu jeszcze wtedy Metzelderowi, ¿e jak bêdzie prawy i zacny to zamieni go w prawdziwego ch³opca i przestanie byæ drewnian± kuk³±. Lecz to z³a wró¿ka by³a i go w ch** zrobi³a."
No Vansy te¿ mia³em oczywi¶cie, takie klasyczne, granatowe. Niestety do¶æ szybko je rozwali³em graj±c w nich w pi³kê. Drugie ju¿ bardziej szanowa³em, ale te¿ jakiego¶ sza³u nie by³o je¶li chodzi o czas u¿ytkowania.
Strzelam, ¿e jakie¶ podjebki, bo by³a to pierwsza po³owa lat 90., a z tego co pamiêtam jakiej¶ mega fortuny nie kosztowa³y.
Co¶ w ten deseñ. Tylko bardziej granat, a i w pierwszej wersji by³a literka V, w drugiej chyba taki bia³y pasek i nawet mo¿liwe, ¿e by³y czarne.
_________________ "Johan Cruyff dokonywa³ bardziej zmian taktycznych ni¿ zmieniaj±cych taktykê zespo³u."
"Tak to jest ta akcja, tak to jest Iniesta, tak to jest Barca, tak to jest ten cud!"
Dariusz "Szpaku" Szpakowski.
ja sobie poprostu przypominam jaki by³ na to sza³ i jak to wygl±da³o - ja mia³em na takiej wy*ebiscie grubej podeszwie Co do obecnych to nie mam nic przeciwko, oprocz tego ¿e mi sie kojarz± z moimi
ta wyjebiscie gruba podeszwa byla dlatego iz byly to buty przeznaczone na deskorolke (ktore chyba caly czas ciesza sie duzym uznaniem osob uprawiajacych ten sport zawodowo)
no ale ja mialem k**** trapery, w±tpie ze na deske
_________________ "W dzieciñstwie dobra wró¿ka obieca³a m³odemu jeszcze wtedy Metzelderowi, ¿e jak bêdzie prawy i zacny to zamieni go w prawdziwego ch³opca i przestanie byæ drewnian± kuk³±. Lecz to z³a wró¿ka by³a i go w ch** zrobi³a."
Jaki¶ czas temu mia³em okazjê przypomnieæ sobie genialn± polsk± produkcjê pt. "Podró¿e Pana Kleksa "(nie myliæ z kie³± ) - strzelanie z lataj±cego ¿elazka makaronem w roboty to by³ czad Oprócz tego swojsko brzmi±ce nazwy jak '¶wiêto pierwszej pigu³ki' czy 'poradnik m³odego zielarza' - tutaj z trochê nowszym teledyskiem :
_________________ "Speed is the essence of war. Take advantage of the enemy's unpreparedness; travel by unexpected routes and strike him where has taken no precautions." - Sun Tzu
je¶li chodzi o schizê i psychotropy to pan kleks<przybysze z matplanety
nie, to dziêki lego technics z matmy akurat by³a wtopa
Jaki¶ czas temu mia³em okazjê przypomnieæ sobie genialn± polsk± produkcjê pt. "Podró¿e Pana Kleksa "(nie myliæ z kie³± ) - strzelanie z lataj±cego ¿elazka makaronem w roboty to by³ czad
to by³o w filmie pan kleks w kosmosie je¶li mnie pamiêæ nie myli
_________________ Przypomina mi siê to, co kiedy¶ o Guardioli mówi³ Marek Ko¼miñski. „Koza” gra³ z nim w Brescii. I w czasie meczu rusza³ skrzyd³em, krzycza³ „tu jestem, podaj, zagraj, dawaj”. Raz, drugi, trzeci. W koñcu Guardiola do niego podbieg³ i mówi: - Ty, nie krzycz tyle, bo ja przecie¿ wszystko widzê. - Wojciech Kowalczyk
_________________ "Johan Cruyff dokonywa³ bardziej zmian taktycznych ni¿ zmieniaj±cych taktykê zespo³u."
"Tak to jest ta akcja, tak to jest Iniesta, tak to jest Barca, tak to jest ten cud!"
Dariusz "Szpaku" Szpakowski.
soundtrack z akademii pana kleksa to jest ogólnie mistrzostwo ¶wiata
_________________ Przypomina mi siê to, co kiedy¶ o Guardioli mówi³ Marek Ko¼miñski. „Koza” gra³ z nim w Brescii. I w czasie meczu rusza³ skrzyd³em, krzycza³ „tu jestem, podaj, zagraj, dawaj”. Raz, drugi, trzeci. W koñcu Guardiola do niego podbieg³ i mówi: - Ty, nie krzycz tyle, bo ja przecie¿ wszystko widzê. - Wojciech Kowalczyk
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach