Hiszpania nie bêdzie mia³a problemu z awansem, Francja niestety te¿... Grupa ¶mierci moim zdaniem to F, oprócz tego jeszcze ciekawie wygl±daj± A i H.
Podoba mi sie squad grupy B ze wzglêdu na Irlandiê, S³owacjê powinni ³atwo wypunktowaæ, Rosja te¿ jest w ich zasiêgu wiêc jest spora szansa ¿e zagraj± na EURO.
_________________ "Speed is the essence of war. Take advantage of the enemy's unpreparedness; travel by unexpected routes and strike him where has taken no precautions." - Sun Tzu
Do³±czy³a: 12 Sie 2010 Piwa: 11/9 Sk±d: Gdañsk/Cardiff
Wys³any: 2010-08-16, 15:31
Chociasz to niezbyt mozliwe mam nadzieje ze Walia dokopie Anglikom A jednym z ciekawszych to moze Holandia - Szwecja???? Nie licze Hiszpanii (gdyz to moj jedyny faworyt) bo juz miesiac wisi mi na dzwiach hiszpanska flaga i czeka na "machanie".
_________________ We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach